Bryllupsfotograf Mal-Foto

Denmark

Nr. Nissum

Et smukt bryllup i dejlige omgivelser. I et af landets største landsbykirker og efterfølgende forgik reception og festen på nr. Nissum efterskole.

Fun fact

Fra pladsen ved kirken som ligger på en bakketop, kan man se langt ud over land og over Limfjorden et godt stykke mod Lemvig og Oddesund. Kirken er super smuk indvendig med et flot alter malet op i guldfarver.

  • SHARE:

Bryllupsfotografi

Er min store passion

At forevige jeres store dag, vil være mig en ære.

Erfaring og kvalitet

Jeg har fotograferet siden 2008, og har bevæget mig fra landskab og natur- Til studie foto primært børn og familier. Jeg begyndte at fotografere bryllupper i 2009 og har efterhånden rigtig mange bryllupper bag mig. Jeg føler jeg har fundet mit kald i bryllupsfotografi.

Det er en kæmpe tillidssag at fotografere et bryllup, jeg har investeret rigtig mange timer på at dygtiggøre mig , sådan jeg kan levere en høj kvalitet fra start til slut på alle årstider og tidspunkter i døgnet- uanset om det er billeder eller video jeg skal lave kan i trygt vælge mig.

Det kræver fuld fokus og erfaring af en fotograf på sådan en dag, da alting kun sker denne ene gang. Jeg har også en rigtig god tjekliste jeg går igennem med mine par på møderne op til brylluppet, samt jeg tilbyder altid en prøvefotografering, der kan gøre en kæmpe forskel på selve dagen- Både hvad tid angår men også jeres mulighed for at nyde tiden foran kameraet og dermed få smukke naturlige billeder. Alle mine kamera laver backup på stedet så jeres billeder og videoer er sikret.

  • Fotograf

    Mark A- Laursen

  • Del