Bryllupsfotograf Mal-Foto

HEJSA

JEG ER RIGTIG GLAD FOR AT DU ER HER

Jeg er en kreativ fotograf og skyder både foto og video. Mit job er at fortælle de forskellige historier, og de giver mig så meget tilfredsstillelse og glæde. Bryllupsfotografi er hvad jeg brænder for.

Hvad betyder alt dette for dig? Jeg startede fotografvirksomhed i 2008, og har udviklet mig fra at være naturfotograf til, at lave det jeg elsker bryllups billeder og video. Jeg dækker hele landet, men har base i Holstebro – hvis i søger en fotograf der går op i jeres ønsker så vælg Mal-foto.

Du kan stole på, at jeg aldrig går glip af de vigtige detaljer, ærlige og spontane øjeblikke. Du kan være sikker på, at jeg vil lede dig ubesværet med en guidet tilgang, for at give mulighed for et raffineret, kunstudseende, der altid viser autentiske følelser.

"BRYLLUPSFOTOGRAFI ER HVAD JEG BRÆNDER FOR"

OM BRYLLUPSBILLEDER

Billeder sker ikke bare, de er udformet. Uanset om det er at være i øjeblikket for at fange den perfekte oprigtige ting, eller at sige det helt rigtige for at fremkalde den ideelle reaktion, har min mangeårige erfaring lært mig, hvordan man navigerer i alle de forskellige aspekter af en bryllupsdag, så jeg aldrig går glip af et øjeblik.

I bryllupsdagen taler  vi om parrets historie, en historie, der får hende til at smile, hver gang hun tænker på ham. Deres første kys, første gang de holdt hinanden i hånden… Mens hun åbner op om deres historie, skyder jeg stille og roligt for at få det mest mulige autentiske smil og glæde.