AWARDWINNING WEDDING PHOTOGRAPHER

JEG HAR VUNDET FLERE INTERNATIONALE PRISER FOR MINE BRYLLUPSBILLEDER

Jeg har fotograferet siden 2008, og har bevæget mig fra landskab og natur- til studie foto primært børn og familier. Jeg begyndte at fotografere bryllupper i 2009 og har efterhånden rigtig mange bryllupper bag mig. Jeg føler jeg har fundet mit kald i bryllupsfotografi.

Det er en kæmpe tillidssag at fotografere et bryllup, jeg har investeret rigtig mange timer på at dygtiggøre mig , sådan jeg kan levere en høj kvalitet fra start til slut på alle årstider og tidspunkter i døgnet- uanset om det er billeder eller video jeg skal lave kan i trygt vælge mig.

Det kræver fuld fokus og erfaring af en fotograf på sådan en dag, da alting kun sker denne ene gang. Jeg har også en rigtig god tjekliste jeg går igennem med mine par på møderne op til brylluppet, samt jeg tilbyder altid en prøvefotografering, der kan gøre en kæmpe forskel på selve dagen- Både hvad tid angår men også jeres mulighed for at nyde tiden foran kameraet og dermed få smukke naturlige billeder. Alle mine kamera laver backup på stedet så jeres billeder og videoer er sikret.

Herunder har jeg lavet et udvalg af billeder fra nogle typiske bryllupper, hvor i kan se bl.a. forskellige redigeringer.

Følg mig på Social media