Velkommen til Mal-Foto

Hej velkommen til min side, jeg hedder Mark A. Laursen og ejer Mal-Foto som er en Foto/video virksomhed beliggende i Vinderup 7830, der brænder for at alle kunder skal have en fantastisk oplevelse, jeg fokusere på kvalitet, kreativitet og fleksibilitet ved alle opgaver uanset om det er en reklame video eller en babyfotografering er det altid dig som kunde der er i fokus så opgaverne bliver løst inden for den tid der er afsat og så looket passer til dine ønsker.

Sådan her har 2015 ca. Fordelt sig, jeg arbejder konstant for at komme på nye opgaver og få nye fotografiske udfordringer. Har du en idé til noget nyt eller anderledes så ring eller skriv og vi finder en mulighed så det kan lade sig gøre.

Bryllup 50%
Portræt 20%
Erhverv 20%
Kurser/andet 10%

Portræt

Portræt fotografi er en bred genre, det kan være familie billeder, billeder af baby og børn, profil billeder til en virksomhed og meget andet. Vi klare det hele både på ens artet baggrund til hjemmesider, på lokation eller udendørs og billedredigering. jeg har eget atalier, hvor man også kan lave videoer på ensartet baggrund!

Bryllup

Den store dag! Jeg elsker alt ved bryllupsfotografering, udfordringen, stemningen og muligheden for at dokumentere et forelsket par på deres største dag sammen, som fotograf forsøger jeg at være fluen på væggen så oplevelsen af dagen ikke forstyrres af fotografen, jeg synes det giver for nogle mere ægte og stemningsfyldte billeder. jeg tilbyder nu også video i kombination med billeder, samt en for fotografering for at lette forløbet på dagen.

Jeg tager alle forholdsregler når vi er til bryllup, og har derfor flere backup af udstyr med på dagen. Alle kamera har to hukommelseskort så billederne bliver sikkerhedskopiret i optagelsesøjeblikket, Så bedre jeg kan koncentrere mig om at arbejde kreativt.

Erhverv

Det Mal-Foto kan tilbyde erhvervslivet er en freelance fotograf der kan løse mange forskellige opgaver, som presse, portræt, sport, produkt fotografi. Eller vores sidste skud på stammen små videoer til reklame.

Kurser

Jeg holder indimellem fotokurser, i forskellige niveauer, og prisklasser. Både for begyndere og øvede.

Jeg afholder også tema aftner, med fokus på: Portræt i studie eller location, Dyr, Fugle, Makro eller noget helt 3´de.

Bloggen

I mine blog posts, kan du læse lidt om nogle af mine foto projekter, og foto tips og tricks.

kom endelig med en forespørgsel på en tutorial, eller andet du synes der skal skrives om! Jeg hjælper gerne med alt fra foto tips og tricks til efterbehandling.